BSO – Vakantieopvang

In de vakantieperiode kunnen de kinderen dagelijks vanaf 07.30 tot 09.00 uur naar Minies buitenschoolse opvang gebracht worden.

Rond de klok van 10.00 uur is er een vast tafelmoment met fruit en sap. Hierna mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen gaan doen. Dagelijks wordt er een knutselactiviteit aangeboden waar ze eventueel aan deel kunnen nemen. Daarnaast gaan alle kinderen altijd even lekker naar buiten onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van Minies.

Om 12.00 uur start de lunch en ‘s middags wordt er regelmatig een leuke activiteit aangeboden buiten de BSO. Hierbij kunt u denken aan een wandeling, naar het bos of een uitstapje naar het Natuurmuseum of een (overdekte) speeltuin. De kinderen krijgen omstreeks 15.00 uur wat drinken en een snack. Na een activiteit op locatie zijn de kinderen altijd om 17.00 uur terug bij Minies. Zij kunnen dan eventueel gebruik maken van een warme maaltijd. Alle maaltijden worden door Minies aangeboden, de warme maaltijd is echter alleen tegen vergoeding mogelijk. Vanaf 18.30 uur start de huiswerk-begeleiding.