BSO – Buitenschoolse opvang

FLEXIBELE OPVANG VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 13 JAAR

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van kinderopvang heeft Minies zich vanaf januari 2014 ook uitgebreid met buitenschoolse opvang. Deze naschoolse opvang is beschikbaar voor kinderen van 4 tot 13 jaar en is in vele varianten mogelijk. Minies biedt namelijk de mogelijkheid tot flexibele opvang waarbij u onder andere de keuze heeft uit een 40 of 12 weken contract.

De kinderen worden altijd door een pedagogisch medewerker van Minies op school opgehaald. Zij kunnen zich zowel in de binnenruimte als op de eigen speelplaats van Minies met leeftijdsgenoten vermaken. Tevens zal er regelmatig gebruik worden gemaakt van het speelplein achter Minies, dit natuurlijk altijd onder begeleiding van een pedagogisch medewerker en met toestemming van u als ouder / verzorger. Binnen de buitenschoolse opvang wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan huiswerk, hier is zelfs extra begeleiding bij mogelijk. De kleinschaligheid van Minies is ook binnen de BSO doorgetrokken. Zo is er dagelijks plaats voor 6 kinderen om gebruik te maken van de BSO. Zij kunnen, mocht dit gewenst zijn, bij Minies al een warme maaltijd nuttigen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw kinderen betreft de flexibele opvang binnen de BSO? Neem dan eens vrijblijvend contact op.