Team Minies

Hannan
Hannan
Eigenaresse / HBO Pedagogisch coach / Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Na vele jaren actief te zijn geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang, ben ik sinds 2009 de eigenaresse van Minies kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, te Tilburg. Binnen Minies verzorgen we opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Kleinschaligheid, betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan centraal. Samen met mijn team zal ik er dan ook alles aan doen om uw kind(eren) een heerlijke tijd te bezorgen!

Cristel
Cristel
Kwaliteitsmedewerker / Financieel administratief medewerker / Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Sinds september 2010 ben ik werkzaam bij Minies. Op dit moment zorg ik als kwaliteitsmedewerker er voor dat het pedagogisch beleidsplan, pedagogisch werkplan en de protocollen binnen de organisatie voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit de GGD.
Tevens verzorg ik de financiële administratie die bij de opvang komt kijken.

Yasmine
Yasmine
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd
Na het behalen van mijn afstudeerstage bij Minies in juni 2019 ben ik bij Minies blijven werken.

Als pedagogisch medewerker ben ik 4 tot 5 dagen te vinden bij Minies op de VVE groep stamgroep peuters. Naast mijn werk ben ik ook bezig om gespecialiseerd pedagogisch niveau 4 te behalen.

Ik ben dol op kinderen en zorg er voor dat elke dag kansen gecreëerd worden om ze uit te dagen en te prikkelen.

Dieuwertje
Dieuwertje
Ik ben Dieuwertje en ik ben 35 jaar. Ik woon in Tilburg samen met mijn vriend en dochtertje van 2 jaar. Ik heb na mijn opleiding Sociaal pedagogisch medewerker, heb ik al ruim 7 jaar als pedagogisch medewerkster gewerkt.
Hierna ben ik als gastouder aan de slag gegaan en dit heb ik de afgelopen 6,5 jaar met heel veel plezier gedaan. Ik heb echter de keuze gemaakt om weer aan de slag te gaan als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf en ben dan ook tevreden dat ik bij Minies Kinderdagverblijf werkzaam ben.

Ik heb een grote passie voor het werken met kinderen en er is niets mooier dan een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en het plezier van een kind, hier onderdeel van mag maken. Kijk er naar uit om mooie tijd te mogen beleven met uw kind!

Nina
Nina
Ik ben Nina, ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3 en volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Op school volg ik momenteel ook de VVE specialisatie, deze hoop ik spoedig af te ronden zodat ik op alle leeftijdsgroepen inzetbaar ben.

Ik vind het een verrijking om met kinderen te mogen werken en kijk er naar uit om ze van alles te leren en te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling.

Ik vind het belangrijk dat uw kind zich fijn, veilig en vertrouwd voelt bij Minies en draag hier graag mijn steentje aan bij!

Luuk
Luuk
Hallo! Ik ben Luuk en ben 20 jaar, hiervoor heb ik vwo afgerond en per september 2020 start ik met een HBO opleiding Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool. Ook zal ik dan beginnen als stagiaire bij Minies Kinderdagverblijf voor het hele schooljaar 2020/2021.

Hier heb ik erg veel zin in! Het spelenderwijs leren en ontdekken met kinderen vind ik erg leuk en het zorgen voor een fijne, veilige omgeving waarin zij dit kunnen doen vind ik een erg mooie taak.

Hierdoor ben ik blij dat ik bij een kleinschalig kinderdagverblijf als Minies kan beginnen, waarbij er genoeg een-op-een contact met de kinderen is en waarbij zij zich dus in alle ruimte kunnen ontwikkelen.

Lina
Lina
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

In 2019 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente en ben daarna begonnen aan de lerarenopleiding maatschappijleer. Bij Minies is geen één dag hetzelfde!

Omdat wij een kleinschalige opvang zijn en hierdoor meer op de inhoud kunnen inzoomen, leren we de kinderen heel goed kennen en kunnen we goed inspelen op de ontwikkelingsbehoeften.

Ik ben VVE gecertificeerd waardoor ik op alle groepen inzetbaar ben om educatie te mogen geven. Momenteel werk ik voornamelijk op de baby- en peutergroep en heb met ieder kind een speciale band! Korte lijntjes met niet alleen de pm’ers onderling maar ook met de ouders is wat mijn werk bij Minies zo bijzonder maakt, samen zorgen we er dan ook voor om het beste uit de kinderen te halen!