Team Minies

Hannan Betteui
Hannan Betteui
Eigenaresse / HBO Pedagogisch coach / Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Na vele jaren actief te zijn geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang, ben ik sinds 2009 de eigenaresse van Minies kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, te Tilburg. Binnen Minies verzorgen we opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Kleinschaligheid, betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan centraal. Samen met mijn team zal ik er dan ook alles aan doen om uw kind(eren) een heerlijke tijd te bezorgen!

Cristel Roovers
Cristel Roovers
Kwaliteitsmedewerker / Financieel administratief medewerker / Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Sinds september 2010 ben ik werkzaam bij Minies. Op dit moment zorg ik als kwaliteitsmedewerker er voor dat het pedagogisch beleidsplan, pedagogisch werkplan en de protocollen binnen de organisatie voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit de GGD.
Tevens verzorg ik de financiële administratie die bij de opvang komt kijken.

Yasmine Ghermaoui
Yasmine Ghermaoui
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Na het lopen van mijn afstudeerstage bij Minies kinderdagverblijf ben ik vanaf juni 2019 als pedagogisch medewerker te vinden op de stamgroep Minies. Ik zal gemiddeld 3 a 4 dagen per week aanwezig zijn. Naast mijn werk bij Minies start ik volgend schooljaar met de studie voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op het ROC te Tilburg.

Loubna El Hajoui
Loubna El Hajoui
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Minies. Op dit moment werk ik gemiddeld 3 a 4 dagen als pedagogisch medewerker bij Minies kinderdagverblijf. Je zal mij voornamelijk vinden op de groep Iniminies. Naast mijn werk bij Minies ben ik aan het studeren voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op het Summa College te Eindhoven.

Sanae Casita
Sanae Casita
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

In 2014 ben ik als oproepkracht begonnen bij Minies. Naast het werken bij Minies werk ik als CKV docent, verzorg ik workshops op verschillende scholen in Nederland en ben ik zangeres. Vanaf januari 2019 zal je mij als pedagogisch medewerker terug tegenkomen. Tijdens de vakantieperiode verzorg ik activiteiten op de stamgroep Minies op het gebied van dans, muziek en handenarbeid.

Lina Betteui
Lina Betteui
Pedagogisch medewerker / VVE gecertificeerd

Per 1 juli ben ik als oproepkracht werkzaam bij Minies kinderdagverblijf. Ik ben net afgestudeerd als onderwijsassistent en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Minies. Naast mijn invalwerkzaamheden bij Minies ben ik per 1 september met de opleiding docent maatschappijleer gestart.

Demi van Schijndel
Demi van Schijndel
Pedagogisch medewerker/ VVE gecertificeerd

Vanaf februari 2020 ben ik werkzaam bij Minies kinderdagverblijf. Ik ben gemiddeld 3 dagen als pedagogisch medewerker bij Minies te vinden. In verloop van tijd zal ik ook starten aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op het ROC in Tilburg.